İstanbul En İyi Nakliye Firmaları

Ana Sayfa
Blog
İstanbul En İyi Nakliye Firmaları

Ev taşıma olarak da bilinen evden eve nakliyat, tüm eşyaların ve mobilyaların bir konuttan diğerine paketlenmesi ve taşınması sürecini ifade eder. Bu, ev sahiplerinin kendileri tarafından veya süreci halletmesi için profesyonel bir taşıma şirketi kiralayarak yapılabilir. Evden eve nakliyatın maliyeti ve zorluğu, taşınmanın mesafesine ve evin büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilir.


Ev taşıma süreci sadece nakliyeyle sınırlı olmadığı için, özel teknik beceri ve donanım gerektiren, deneyimli, konusunda uzman, profesyonel  kadrolarca yerine getirilmelidir. Çünkü nakliye öncesinde eşyaların demontajları yapılıp, mobilyalar, beyaz eşyalar vs. eşyanın cinsine uygun ambalaj malzemeleriyle sarılıp paketlenmektedir. Bu şekilde eşyaların zarar görmesinin önüne geçilir. Gidilen yeni adreste ise eşyalar ambalajlarından çıkarılarak eşya sahibi tarafından gösterilen odalara yerleştirilir. Daha önceden demonte edlilen ürünlerin montajları yapılarak müşteriye teslim edilir.


Nakliye şirketleri evinizde bulunan her eşyanın yeni adresinize gitmek üzere sökülmesi (mobilya, beyaz eşya vb), zarar görmeyecek şekilde paketlenmesi, taşınması, istediğiniz odaya eşyaların taşınması ve ambalajından çıkararak yeniden kurulumunu konusunda profesyonel hizmet sunar.


İstanbuldaki en iyi ve güvenilir nakliye firmaları aşağıda listelenmiştir.

  • Taşı24

  • RSL Uluslararası Nakliyat

  • Oflas Evden Eve Nakliyat

  • Hacıoğlu Evden Eve Nakliyat

  • Necioğlu Nakliyat

  • Nursoy Evden Eve Nakliyat

  • Baytaş Nakliyat

  • Kozcuoğlu Evden Eve Nakliyat

  • Metro Kent Nakliyat

  • Evdiz Evden Eve Nakliyat



1. Taşı24

Nakliyat sektörüne yenilikçi bir bakış açısı getiren Taşı24, taşınması gereken eşyaları istenilen konuma hızlı ve kolay bir şekilde taşımaya yardımcı olan modern bir firmadır.Taşı24, ev ve ofis taşınmasının yanı sıra yapı marketten yaptığın alışverişlerde de internet üzerinden çağırabileceğiniz araçlar sunmaktadır. Canlı takip özelliği sayesinde tüm taşınma sürecinin takibini istediğiniz zaman yapmanızı sağlıyor. Her zaman ulaşabileceğin müşteri hizmetleri ile de taşınmanın her anında ve sonrasında destek oluyor. 


Modern ve kolay bir hizmet sunan taşı24, güvenli taşımacılıkta bir çığır açmış durumda olan firmalardan biridir. Bu şekilde kişisel ihtiyaçlarınıza göre araç çeşitleri seçebilirsiniz, herhangi bir sorunuz olduğu sürece kolayca yetkili isimlere ulaşarak kafanızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.

2. RSL Uluslararası Nakliyat

RSL Uluslararası Evden Eve Nakliyat firması, uluslararası taşımacılık alanında birçok hizmeti yıllardır güvenilir ve başarılı bir şekilde sürdürmektedir. RSL Uluslararası Nakliyat firması, uzman çalışan kadrosuyla beraber müşterilere modern bir taşıma hizmeti sunmaktadır.


Ayrıca Uluslararası ev taşıma, parsiyel eşya taşıma, zati eşya taşıma, uluslararası ofis taşıma, uluslararası eşya depolama alanlarında çalışmaları bulunmaktadır. Profesyonel son teknolojiye sahip ekipmanlar ve araçlar ile her türlü taşıma hizmetinde müşterilere hizmet sağlamaktadır. RSL uluslararası nakliyat firmasının bütün çalışmaları resmi yazılı sözleşmeli olarak yapılmaktadır, bu sayede son derece güvenilir bir firmadır.. Sigortalı Nakliyat sözleşmesi ile bütün eşyalarınızı sigorta kapsamında güvence ve teminat altında olup, gönül rahatlığıyla eşyalarınızı taşıtabilirsiniz. Kurumsal Uluslararası Nakliyat şirketimiz titiz taşıma hizmeti sunar. İstanbuldaki güvenilir firmalardan biri olan RSL uluslararası nakliyat firması, güvenilir ve modern hizmetiyle tercihlerinizin arasında yer alabilir.

3. Oflas Evden Eve Nakliyat

Kurumsal Oflas Evden Eve Nakliyat firması İstanbul anadolu yakasında evden eve nakliyat, sigortalı taşımacılık, ofis taşıma, şehir içi ve şehirler arası nakliyat alanlarında çalışmaktadır. Kurumsal yapısı çözüm odaklı yaklaşım tarzı sayesinde güvenle taşınmanızı sağlamaktadır.


Oflas evden eve nakliyat firması İstanbul anadolu yakası ve İstanbul avrupa yakası bölgelerinde hizmet vermektedir. Evden eve nakliyat, parça eşya taşımacılığı, ofis ve iş yeri taşımacılığı, hastane taşımacılığı, banka taşımacılığı alanlarında çalışmaktadır. Bunun yanında tekstil taşımacılığı, çelik kasa taşımacılığı, para kasası taşımacılığı gibi daha bir çok alanda hizmet vermektedir.


4. Hacıoğlu Evden Eve Nakliyat

Hacıoğlu evden eve nakliyat şirketi, istanbulun köklü nakliyat firmalarından biridir. İstanbul evden eve nakliyat, İstanbul anadolu yakasında nakliyatları için araç ve taşıma hizmeti sunmaktadır. Bunun yanı sıra kurumsal taşımacılık hizmeti de sağlamaktadır. Son model ekipmanlarla güvenilir, hijyenik ve temiz bir hizmet sağlayan Hacıoğlu evden eve nakliyat İstanbulda güvenilir hizmet sunan nakliyat firmalarından biridir.


5. Necipoğlu Nakliyat

Necipoğlu evden eve nakliyat şirketi İstanbul'da sigortalı nakliye, asansörlü taşıma, şehiriçi ev taşıma, şehirler arası nakliyat, ofis taşıma hizmeti sunan güvenilir şirketlerden biridir. Güvenilir nakliyat şirketleri arayan müşterilerin tercihlerinin arasında bulunması gereken, necipoğlu nakliyat her türlü ihtiyacınızı karşılayacak şirketlerin başında gelir.


6. Nursoy Evden Eve Nakliyat

Nursoy evden eve nakliyat şirketi İstanbul’da nakliye hizmetleri sunan resmi, faturalı ve kurumsal bir nakliyat şirketidir. Avrupa ve anadolu yakasında bulunan bütün ilçelere, yani tüm İstanbul içinde nakliyat yapmaktadır. Türkiye geneli ev, ofis ve parça eşya taşımacılığı işiyle uğraşan Nursoy evden eve nakliyat şirketi İstanbulun önde gelen şirketlerinin başında gelmektedir. Uzman ve deneyimli kadrosuyla beraber müşterilere hizmet vermektedir.


7. Baytaş Nakliyat

İstanbul’un en köklü nakliye firmalarından olan Baytaş Nakliyat şirketi bünyesinde tam zamanlı ve yarı zamanlı olmak üzere toplamda 90 a yakın çalışan personeli bulunmaktadır. İstanbul Anadolu Yakası evden eve nakliyat bölgesinde Kartal nakliyat ofisinde hizmet vermektedir. Ayrıca Avrupa evden eve nakliyat alnında da Beşiktaş Nakliyat ofisinde değerli müşterilere yerimizde ve ücretsiz ekspertiz hizmetiyle de kendi yerlerinde çalışma yapmaktadır. 


Yaptığıkları taşımacılık çalışmalarında önce eşya güvenliği ve planlamasını sağlamaktadırlar. Bunun için de ön görüşme ile eşyalarınızı yerinde görüp ona göre bir plan çizmektedirler. Taşınacak ev eşyalarının büyüklüğü, çeşidi, kaplayacağı alanı da dikkate alarak bir dizi tedbir almaktadırlar.  Müşteri mağduriyetlerini önlemek adına bütün güvenlik tedbirlerini alarak eşyaların ambalajlamasını yapılmaktadır.


8. Kozcuoğlu Evden Eve Nakliyat

Kozcuoğlu nakliyat kurumsal resmi bir şirkettir. İstanbul’da faaliyet gösteren Kozcuoğlu Nakliyat şirketi resmi sözleşmeli faturalı ve Kredi kartına taksit şeklinde her türlü nakliye çözümleri geliştirir. Sunduğumuz hizmetlerin başında bireysel yani kişisel nakliye ihtiyaçları için bireysel taşımacılık hizmetleri sunulmaktadır.


Bunun yanı sıra kamu kurumu ve özel kurumlar gibi firma ve şirketler için de kurumsal taşımacılık hizmetleri sunmaktadır. Sizler de sunduğumuz profesyonel nakliye çalışmalarından ihtiyaçlarınız doğrultusunda talepte bulunabilirsiniz.


9. Metro Kent Nakliyat

Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde önemseyen İstanbul evden eve nakliyat şirketlerinden biridir. Nakliye sektöründe kuruldukları günden bu güne kadar değerlerine ve kalite vizyonuna inanarak çalışmalarını sürdüren Metro Kent nakliyat firması güvenilir nakliyat yapan adreslerden biridir. 


Kurumsal ve Profesyonel taşımacılık hizmet alanlarında standartlara bağlı kalarak bu güne kadar hizmet vermiştir. Bulundukları bölgede sosyal sorumluluk ve çevre konularında örnek projeler geliştirmektedirler. Kendi sektörlerinde örnek olan, rekabet üstünlüğü oluşturan çözümleri ile en fazla tercih edilen lojistik firmalarından biridir.


10. Evdiz Evden Eve Nakliyat

Evdiz evden eve nakliyat şirketi İstanbul içinde kurumsal ve profesyonel bir biçimde evden eve taşıma sunan nakliye firmalarından biridir. Uygun fiyatları ve güvenilir kadrosuyla piyasaya yön veren evdiz firması çok başarılı ve güvenilir firmaların başında gelmektedir.


Nakliyat Firması Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Nakliye firması seçilirken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar bulunmaktadır. Seçeceğiniz firmanın güvenilir ve temiz iş yapmaları gerekmektedir. Bu sebeple önerilen ve diğer insanlar tarafından beğenilen firmaları tercih etmeniz gerekir. Eğer bir nakliye firması öneriliyor ve beğeniliyorsa işlerini iyi yapıyor olmaları kaçınılmaz. Hiç kimse bir yakınına daha önce sorun yaşadığı bir firmayı ya da ürünü önermez ki nakliyat işinin önemi kayda değer şekilde yüksek.


Nakliyat işini ek gelir olarak görüp yapan birçok amatör ve tecrübesiz grup da mevcut ve bu şekilde kurumsal olmayan ekiplere, eşyalarınıza gelecek zararlar sonrası bir yaptırımınız bulunmayabilir. Olan size ve eşyalarınıza olur. Ucuz olsun diye eşyalarınızı riske atmaktan kaçının.


Anlaştığınız firmanın gerekli güvenlik sertifikalarının ve uzmanlıklarının olup olmadığını kontrol edin. Firma yetkililerini bu soruları sormaktan asla çekinmeyin. Firmanın güvenilir ve işinde uzman bir ekibe sahip olması, taşınma esnasından karşılaşabileceğiniz riskleri minimuma indirecektir.


Kaç yıldan beri sektörde olduklarına mutlaka bakın. Firmanın sektörde uzmanlığı ve tecrübesi, iş yaptıkları süreyle doğru orantılıdır. Çeşitli platformlardan firma ile ilgili geri bildirimlere ve referanslara bakabilirsiniz. Yapacağınız her bir filtreleme, sizi sorunsuz bir taşınma sürecine bir adım daha yaklaştıracaktır.